• Slide2

Nieuws

 • Reserveren met leuke acties via de site

  Formitable is live!

  Lees meer
 • Cadeaubon nu ook online te bestellen

  Via de site of op te halen in het restaurant

  Lees meer
 • Reserva of Riserva

  you say patatoe i say patato?

  Lees meer
Meer nieuws

Bazen van de club

Zin om even bij te komen? Kom gezellig langs met vrienden of schuif aan bij de bar waar heerlijke tapas de revue passeren.

David en Dimitri, broers die ruim tien jaar samen koken, willen jullie graag de sfeer uit Spanje en Italië laten proeven zoals zij die kennen. Zij hebben beide hun achtergrond in de keuken liggen. Gastrobar Aandacht staat voor goede wijn met passende gerechten en de gezelligheid van vrienden en familie.

Op 1-1-2018 heeft zich een derde persoon bij de familie gemeld: Laura, al ruim tien jaar in dienst bij de broers. Laura draagt de zorg over de voorkant, het management van de bediening en de backoffice onderdelen.

Wij zijn iedere dag geopend voor borrel en diner. De openingstijden vindt u hier.

David en Dimitri Bruggemann

David heeft van daar uit zijn catering bedrijf Aandacht voor Eten opgericht. 
Dit heeft hij jarenlang met veel plezier en voor uiteenlopende groepen gedaan. Zo kookte hij voor kleine gezelschappen aan huis maar verzorgde hij ook totaal aangeklede avonden voor meer dan 300 personen. In 2009 kocht hij het Wapen van Werkhoven in Werkhoven. Hier kon hij een mooie combinatie maken tussen de catering en het verzorgen van feestjes op zijn eigen locatie. In 2010 kocht hij daarnaast samen met Dimitri een oude bakkerij in Utrecht. Na een grote verbouwing openen Dimitri hier zijn lunchroom waar hij later kookworkshops en Private Dining zou gaan verzorgen. In de zomer van 2012 werd er drie deuren verderop een restaurant in de verkoop. David besloot de stap te nemen en opende Aandacht voor Eten Cucina, een Italiaans restaurant.

Dimitri maakte de stap naar een eigen zaak vanuit Eetcafé Het Licht waar hij chef en bedrijfsleider was. Hij opende op de Biltstraat Aandacht voor Eten Deli. De Deli begon als lunchroom en delicatessenzaak en groeide langzaam uit tot een locatie voor Private Dining  en kookworkshops. Tijdens deze workshops bracht Dimitri zijn passie voor koken over op heel verschillende soorten groepen en leerde hij de mensen proeven zoals hij dat doet. Na zes jaar was er zo veel vraag dat er plannen werden gemaakt om de locatie te verbouwen en een tweede workshopruimte te openen. Daarnaast kocht Dimitri zich in bij het Aandacht voor Eten Cucina. Samen met het bestaande keukenteam werkten zij om het niveau van de keuken omhoog te brengen.

In februari 2016 wordt de Deli verkocht, het is tijd voor een nieuwe uitdaging.

In diezelfde periode, een week na de verkoop van de Deli, doen zij een bod op een nieuwe zaak, ook op de Biltstraat. Hier zal de aankomende tijd Gastrobar Aandacht haar naam gaan opbouwen.


Gastrobar Aandacht is het kleine zusje van Restaurant Aandacht voor Eten. De focus ligt op samen genieten, dineren en borrelen.

Dinerkaart

 • De verbouwing
  De verbouwing(26)
 • Renzo Gerritsen
  Renzo Gerritsen(5)
 • Formitable
  Formitable(1)

Nieuws

 • Reserveren met leuke acties via de site

  Formitable is live!

  Lees meer
 • Cadeaubon nu ook online te bestellen

  Via de site of op te halen in het restaurant

  Lees meer
 • Reserva of Riserva

  you say patatoe i say patato?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Diner

  Diner

  Eten is proeven, delen, genieten en een moment van rust te nemen.

  Lees meer
 • Wijn

  Wijn

  Een heerlijk borrel wijntje uit Spanje of Italiƫ of liever iets met meer uitdaging? Onze wijnkaart heeft het allemaal...

  Lees meer
 • Gastrobar Aandacht

  Gastrobar Aandacht

  Zin om even bij te komen? Kom gezellig langs met vrienden of schuif aan bij de bar waar heerlijke tapas de revue passeren...

  Lees meer