• Standaard

Nieuws

  • Rosado van Enate, liefde in het glas!

    De eerste zonnestralen op het terras: Enate Rosado, liefde in een glas! In 2...

    Lees meer
  • Reserva of Riserva

    you say patatoe i say patato?

    Lees meer
  • Ondertussen, 7 maanden open!

    Blij met leuke en opbouwende reacties in 2016

    Lees meer
Meer nieuws

Ondertussen, 7 maanden open!

We hebben welgeteld 108 recensies via Iens ontvangen in de afgelopen zeven maanden. Veel leuke, lieve berichtjes en af en toe ook puntjes van kritiek.

Wij hebben de feedback gebruikt om ons concept zo goed mogelijk bij de doelgroep aan te laten sluiten en gaan daar in 2017 nog lekker mee door! Heel erg leuk om te lezen dat we sinds de opening zo veel gegroeid zijn en dat dit goed ontvangen wordt.

Onderstaand een greep uit de lovende reacties. Namens Gastrobar Aandacht bedankt voor het vertrouwen in 2016 en op naar een nog beter 2017!

 

Wendy B - 10

Het eten was simpelweg verrukkelijk. Alle tapas zijn bijzonder lekker, zei mijn tafelgenoot. Wat een luxe om dit restaurant in de buurt te hebben.

Dirk V - 9.5

Heerlijke gerechten met passie bereid en gepresenteerd.
Bediening zeer vriendelijk met grote kennis van de ingrediënten.
Wij komen hier zeker nog eens terug

Neeren - 9.5

een originele en goede keuken. met veel zorg en aandacht wordt het eten bereid. Tapas kan soms standaard zijn, maar dit is met veel klasse bereid. En maakt het eten van bijzonder hoge kwaliteit en uniek. complimenten voor chefs!

Evanden - 9.5

Het eten in Gastrobar Aandacht was vernieuwend en smaakvol. De obers legden de gerechten en verschillende wijnsoorten goed uit en het was geen probleem om even te proeven. Uitstekende kwaliteit, prijs en serviceverhouding!

Anneleen - 9.5

Het restaurant is ingericht met lage en hoge houten tafels en de ruimte is prettig verlicht. Een enthousiast welkom en vrolijke bediening maakt het verblijf meteen al aangenaam. Komt daarbij de verpletterend grote plank voor vier personen met voorgerechtjes; deze wordt door de kok samengesteld dwars door de kaart heen. Zo maak je kennis met heel wat mogelijkheden. Daarna vulden we ons menu aan met tapas die we kozen van de kaart. Sommigen namen wat ze al geproefd hadden, anderen probeerden iets anders. De volle Rioja smaakte er goed bij. De tapas waren plaatjes op zich: gamba's met zoete aardappel, gegrilde artisjok met pittige kaas, brochetta's met tomaat en morzarella, gefrituurde risotto, zwezerik. coquilles... allemaal met zorg bereid en opgediend. Tot slot een cheesecake of de onvolprezen notentaart en je gaat supertevreden naar huis.

Nieuws

  • Rosado van Enate, liefde in het glas!

    De eerste zonnestralen op het terras: Enate Rosado, liefde in een glas! In 2...

    Lees meer
  • Reserva of Riserva

    you say patatoe i say patato?

    Lees meer
  • Ondertussen, 7 maanden open!

    Blij met leuke en opbouwende reacties in 2016

    Lees meer
Meer nieuws
  • Lunch

    Lunch

    Gastrobar Aandacht biedt de mogelijkheid om snel wat te eten maar ook om uitgebreid te lunchen.

    Lees meer
  • Diner

    Diner

    Eten is proeven, delen, genieten en een moment van rust te nemen.

    Lees meer
  • Wijn

    Wijn

    Een heerlijk borrel wijntje uit Spanje of Italiƫ of liever iets met meer uitdaging? Onze wijnkaart heeft het allemaal...

    Lees meer
  • Gastrobar Aandacht

    Gastrobar Aandacht

    Zin om even bij te komen? Kom gezellig langs met vrienden of schuif aan bij de bar waar heerlijke tapas de revue passeren...

    Lees meer